Consilier asistent – Primăria Municipiului Bistrița, județul Bistrița-NăsăudConsilier asistent

Primăria Municipiului Bistrița, județul Bistrița-Năsăud

15 mai 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Municipiului Bistrița, județul Bistrița-Năsăud, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției publice de execuţie, temporar vacante, de consilier, clasa I, grad profesional asistent la Serviciul de protecție civilă și voluntariat pentru situații de urgență din cadrul Primăriei Municipiului Bistrița.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, în ramura de științe: științe ale comunicării sau științe administrative;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice – minimum 1 an.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 22 mai 2019: termen limită de depunere a dosarelor;
  • 30 mai 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la Biroul Resurse Umane, Organizare din cadrul Primăriei Municipiului Bistriţa, Piaţa Centrală nr. 6, camera nr. 8, telefon 0263.224.706, interior 175, e-mail primaria@primariabistrita.ro.

Apply for this Job