Consilier asistent – Primăria Comunei Vinţu de Jos, judeţul Alba



Consilier asistent

Primăria Comunei Vinţu de Jos, judeţul Alba

4 martie 2020

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Vinţu de Jos, judeţul Alba organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției publice de execuție vacante, de consilier, grad, profesional asistent în cadrul Biroului resurse-umane, investiții, achiziții publice și servicii publice, strategii, programe, proiecte, impozite și taxe locale din cadrul Aparatului de Specialitate al Primarului Comunei Vințu de Jos, județul Alba.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • să îndeplinească condițiile minime de vechime în specialitatea studiilor – minimum 1 an;
  • să aibă studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științelor sociale, domeniul de licență drept sau științe economice, domeniul de licență finanțe.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 23 martie 2020, ora 16.00: data limită pentru depunerea dosarelor;
  • 06 aprilie 2020, ora 10.00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relații suplimentare se pot obține la sediul Primăriei Comunei Vinţu de Jos, telefon/fax: 0258/739.234, interior 13.

Apply for this Job