Consilier asistent – Primăria Comunei Vetiș, Judeţul Satu MareConsilier asistent

Primăria Comunei Vetiș, Judeţul Satu Mare

23 mai 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Vetiș, Judeţul Satu Mare, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției publice de execuție temporar vacante, de consilier, clasa I, grad profesional asistent din cadrul Compartimentului asistență socială, autoritate tutelară și starea civilă, temporar vacant pe perioada efectuării concediului de creştere şi îngrijire a copilului în vârstă de până la 2 ani de către titularul postului.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 1 an.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 31 mai 2019, ora 12:00: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 05 iunie 2019, ora 10:30: proba scrisă;
  • 07 iunie 2019, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare la sediul Primăriei Comunei Vetiș, str. Principală nr. 437, Judeţul Satu Mare, telefon 0261/806.016.

Apply for this Job