Consilier asistent – Primăria Comunei Valea TeilorConsilier asistent

Primăria Comunei Valea Teilor

1 septembrie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Valea Teilor, Judeţul Tulcea organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante de consilier, clasa I, grad profesional asistent din cadrul Compartimentului Urbanism.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în unul dintre următoarele domenii: ştiinţe inginereşti, ştiinţe administrative, ştiinţe juridice;
  • vechime: minimum 1 an în specialitatea studiilor;
  • cunoştinţe certificate de operare pe calculator – cunoştinţe de bază.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 02 octombrie 2017, ora 10.00: proba scrisă;
  • 09 octombrie 2017, ora 10.00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Valea Teilor, judeţul Tulcea şi la telefon 0240.541.881.

Apply for this Job