Consilier asistent – Primăria Comunei Sadova, Judeţul DoljConsilier asistent

Primăria Comunei Sadova, Judeţul Dolj

21 februarie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Sadova, Judeţul Dolj, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada determinată a funcțiilor publice de execuție, temporar vacante, de consilier, clasa I, grad profesional asistent – Compartiment financiar-contabil, taxe și impozite.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul: finanțe, contabilitate, economie și afaceri internaționale;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice – minimum 1 an.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 06 martie 2019, ora 10.00: proba scrisă.
  • 08 martie 2019, ora 10.00 proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 8 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la Primăria Sadova cu sediul în localitatea Sadova, Str. Principală str. Principală, nr. 718, judeţul Dolj, telefon: 0251/376.622, 0351.418.644, e-mail primariacomuneisadova@gmail.com.

Apply for this Job