Consilier asistent – Primăria Comunei Poduri, judeţul BacăuConsilier asistent

Primăria Comunei Poduri, judeţul Bacău

11 iunie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Poduri, judeţul Bacău, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei publice de execuție, vacante, de consilier, clasa I, grad profesional asistent – Serviciul Financiar Contabil, Impozite și Taxe, Achiziții Publice.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul științe economice;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 1 an.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 12 iulie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • 15 iulie 2019, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare la sediul Primăriei Comunei Poduri, judeţul Bacău, telefon 0234.369.004, e-mail cristina_sandupopa@yahoo.com.

Apply for this Job