Consilier asistent – Primăria Comunei FilipeştiConsilier asistent

Primăria Comunei Filipeşti

21 iulie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Filipeşti, Judeţul Bacău organizează concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de consilier asistent din cadrul Compartimentului Starea civilă.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii superioare în specialitatea exercitării funcţiei publice;
  • vechime în muncă 1 an în specialitate;
  • cunoştinţe operare calculator nivel mediu;
  • aptitudini şi abilităţi necesare: capacitate de evaluare, analiză şi sinteza, spirit de observaţie, simţ organizatoric, prestanţă, tact şi discernământ, de a lucra sub presiunea timpului, de comunicare, lucru în echipă, bun negociator, spontaneitate, operativitate în luarea deciziilor, manageriale (organizatorice, decizionale, de prevedere, conducere, coordonare şi control).
  • atitudini necesare/comportament: flexibilitate în gândire, receptivitate, previziune, deschidere pentru lucru în echipă, sociabilitate, iniţiative, comportament adecvat (limbaj, vestimentaţie, reguli de politeţe) obiectivitate, spirit critic.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 29 august 2017, ora 10.00: proba scrisă;
  • 31 august 2017, ora 12.00: proba interviu.
  • Dosarele de înscriere se depun în termen de 5 de zile lucrătoare de la data publicării anunţului în Monitorul Oficial al României, Partea a III-a.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Relaţii suplimentare se pot obţine la Primăria Comunei Filipeşti, Judeţul Bacău, sau la telefonul 0234/215800, fax 0372 252527.

Apply for this Job