Consilier asistent – Primăria Comunei Bicazu Ardelean, Judeţul NeamţConsilier asistent

Primăria Comunei Bicazu Ardelean, Judeţul Neamţ

30 iulie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Bicazu Ardelean, Judeţul Neamţ, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de consilier, clasa I, grad profesional asistent (urmărire și încasare taxe și impozite locale) – Compartiment Financiar Contabilitate, Taxe și Impozite Locale.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată,absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în specializarea finanțe și bănci, administrație publică sau în domeniul de licență contabilitate;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 1 an;
  • cunoştinţe operare PC – nivel mediu (dovedite în urma unui certificat sau diplome).

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 30 august 2018, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relații suplimentare se obțin la Consiliul Local al Comunei Bicazu Ardelean, Judeţul Neamţ, telefon 0233/255.301, e-mail conlocba@hotmail.com.

Apply for this Job