Consilier asistent – Primăria Comunei Bicazu Ardelean, Judeţul NeamţConsilier asistent

Primăria Comunei Bicazu Ardelean, Judeţul Neamţ

7 martie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Bicazu Ardelean, Judeţul Neamţ, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de consilier, clasa I, grad profesional asistent (urbanism, autorizări și construcții, disciplină în construcții și administrarea domeniului public și privat al comunei) – Compartiment Urbanism, Domeniu Public și Privat.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată,absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul de licență: arhitectură, urbanism, inginerie civilă (construcții civile, industriale și agricole, construcții hidrotehnice);
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 1 an;
  • cunoştinţe operare PC – nivel mediu (dovedite în urma unui certificat sau diplome).

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 08 aprilie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relații suplimentare se obțin la Consiliul Local al Comunei Bicazu Ardelean, Judeţul Neamţ, telefon 0233/255.301.

Apply for this Job