Consilier asistent – Poliția Locală a Municipiului BacăuConsilier asistent

Poliția Locală a Municipiului Bacău

27 iulie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Poliția Locală a Municipiului Bacău organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de consilier, clasa I, grad profesional asistent, din cadrul Compartimentului Resurse Umane și Pregătire Profesională.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în științe juridice, inginerești sau economice;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 1 an;
  • curs în domeniul resurselor umane;
  • cunoştințe de operare PC – nivel mediu (dovedite pe baza unor documente care să ateste deținerea de competențe, emise în condițiile legii).

Rectificare conform MO, partea a III-a, nr. 775/02.08.2018.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 27 august 2018, ora 10:00: proba scrisă;
  • 30 august 2018, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Poliţiei Locale a Municipiului Bacău, din Bacău, str. I.L. Caragiale nr. 2, Județul Bacău, telefon 0234/575.978.

Apply for this Job