Consilier asistent – Parchetul de pe lângă Curtea de Apel SuceavaConsilier asistent

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Suceava

7 octombrie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Suceava, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei execuție vacante, de consilier, clasa I, gradul profesional asistent, în cadrul Departamentului Economico-Financiar și Administrativ al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • nivelul studiilor – studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în științe economice;
  • vechimea în specialitatea studiilor necesare ocupării postului – 1 an.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 06 noiembrie 2019, ora 09.00: proba scrisă;
  • 11 noiembrie 2019, ora 10.00: proba interviu;

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relații suplimentare se pot obține de la sediul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Suceava din str. Ștefan cel Mare nr. 29 și la telefon 0230/523995.

Apply for this Job