Consilier asistent – Ministerul Tineretului şi SportuluiConsilier asistent

Ministerul Tineretului şi Sportului

14 decembrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Ministerul Tineretului şi Sportului organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacantă de consilier, clasa I, grad profesional asistent din cadrul Direcţiei Sinteză și Evaluare Activitate Sportivă.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată,absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • competenţe lingvistice de comunicare în limba engleză (nivel mediu);
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 1 an.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 03 ianuarie 2019: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 15 ianuarie 2019, ora 10:00:proba suplimentară de testare a competențelor lingvistice de comunicare în limba engleză;
  • 16 ianuarie 2019: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Ministerului Tineretului şi Sportului din Bucureşti, str. Vasile Conta nr. 16, sectorul 2, telefon: 021/307.64.49, e-mail: resurse.umane@mts.ro.

Apply for this Job