Consilier asistent – Ministerul PublicConsilier asistent

Ministerul Public

4 august 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Ministerul Public organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de consilier, clasa I, gradul profesional asistent la Biroul de achiziţii publice din cadrul Serviciului de investiţii şi achiziţii publice din Departamentul economico-financiar şi administrativ al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 04 septembrie 2017, ora 10:00: proba scrisă;
  • data şi ora interviului va fi comunicată ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la sediul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, Bulevardul Libertății nr. 14, sector 5, București, telefon: 021/319.38.11.

Apply for this Job