Consilier asistent – Ministerul Comunicaţiilor şi pentru Societatea InformaţionalăConsilier asistent

Ministerul Comunicaţiilor şi pentru Societatea Informaţională

25 iulie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Ministerul Comunicaţiilor şi pentru Societatea Informaţională organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de consilier, clasa I, grad profesional asistent din cadrul Direcţiei Juridică şi Resurse Umane – Serviciul Management Resurse Umane.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă din domeniile fundamentale de ierarhizare matematică şi ştiinţe ale naturii/ştiinţe sociale/ştiinţe umaniste;
  • vechime în specialitatea studiilor, minimum 1 an.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 24 august 2017, ora 11.00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Detalii privind bibliografia de concurs se pot obţine de la Ministerul Comunicaţiilor şi pentru Societatea Informaţională cu sediul în Bucureşti, Bulevardul Libertăţii nr. 14, sectorul 5, telefon: 021.313.55.35.

Apply for this Job