Consilier asistent – Institutul de Stat pentru Testarea şi Înregistrarea Soiurilor BucureștiConsilier asistent

Institutul de Stat pentru Testarea şi Înregistrarea Soiurilor București

21 decembrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Institutul de Stat pentru Testarea şi Înregistrarea Soiurilor București organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante, de consilier, gradul profesional asistent – Serviciul resurse umane, salarizare şi IT – Compartiment salarizare.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • Studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în ştiinţe economice;
  • Vechime în specialitatea studiilor necesară exercitării funcţiei publice: minimum 1 an.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 09 ianuarie 2019, termen limită de depunere a dosarelor;
  • 23 ianuarie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la Institutul de Stat pentru Testarea şi Înregistrarea Soiurilor București, Bd. Mărășești nr. 61, sector 1, telefon 021/318.43.80.

Apply for this Job