Consilier asistent – Inspectoratul Teritorial pentru Calitatea Seminţelor şi Materialului Săditor VasluiConsilier asistent

Inspectoratul Teritorial pentru Calitatea Seminţelor şi Materialului Săditor Vaslui

4 iulie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Inspectoratul Teritorial pentru Calitatea Seminţelor şi Materialului Săditor Vaslui  organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de consilier clasa I, grad profesional asistent.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii superioare cu diplomă de licenţă;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei de execuţie – minimum 1 an.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 03 august 2017, ora 09:00: proba scrisă;
  • 09 august 2017, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Alte relaţii suplimentare privind bibliografia, conţinutul dosarului, precum şi orice alte relaţii cu privire la modul de desfăşurare a concursului se pot obţine zilnic între orele 9.00 -15.00, la telefon nr. 0235.318.672 sau la sediul unităţii la avizier.

Apply for this Job