Consilier asistent – Inspectoratul Teritorial de Muncă TeleormanConsilier asistent

Inspectoratul Teritorial de Muncă Teleorman

18 martie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Inspectoratul Teritorial de Muncă Teleorman organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției publice de execuţie, temporar vacantă, de consilier, clasa I, grad profesional asistent, la Serviciul economic, resurse umane, administrativ și informatică – Compartimentul Informatică.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul informatică, ingineria sistemelor, calculatoare și tehnologia informației sau în specializarea cibernetică economică, automatică și informatică aplicată;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice minimum 1 an.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 25 martie 2019: termenul limită de depunere a dosarelor;
  • 29 martie 2017, ora 09:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Inspectoratului Teritorial de Muncă Teleorman din Alexandria, str. Dunării nr. 1, Judeţul Teleorman, telefon 0247/311.175.

Apply for this Job