Consilier asistent – Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor VasluiConsilier asistent

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Vaslui

12 mai 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Vaslui organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției publice de execuție temporar vacante (suspendat pentru concediu creştere şi îngrijire copil), de consilier, clasa I, grad profesional asistent în cadrul Serviciului economic şi administrativ.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă, absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul de licenţă: economie, contabilitate,
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice minimum 1 an.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 24 mai 2017, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi anunțate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 8 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Vaslui cu sediul în Barlad, Str. Trestiana Nr. 2, tel. 0235/421.121, interior 106.

Apply for this Job