Consilier asistent – Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor SălajConsilier asistent

Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Sălaj

8 aprilie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Sălaj organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de consilier, clasa I, grad profesional asistent – Serviciul Economic și Administrativ – Compartimentul Achiziții Investiții.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalent în domeniul fundamental științe sociale, ramura de știință științe economice, domeniul de studii universitare – economie, domeniul de licența, specializarea economie generala și economie generală și comunicare economica în afaceri;
  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalent în domeniul fundamental științe inginerești, ramura de știință inginerie civila, domeniul de studii universitare – inginerie civilă și instalații, domeniul de licență ingineria instalațiilor, specializarea instalații pentru construcții;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice de execuție: minimum 1 an.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 07 mai 2019, ora 10.00: proba scrisă;
  • 09 mai 2019, ora 10.00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Sălaj din Zalău, str. Tipografilor nr. 4, telefon 0260.612.124.

Apply for this Job