Consilier asistent – Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor BihorConsilier asistent

Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Bihor

21 decembrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Bihor organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de consilier, grad profesional asistent, la Serviciul Economic şi Administrativ.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalent în domeniul fundamental ştiinţe sociale, ramura de ştiinţă ştiinţe economice, domeniul de licenţă – contabilitate, finanţe, management, marketing specializarea contabilitate şi informatică de gestiune, finanţe şi bănci, management, marketing.
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de execuţie: minimum 1 an.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 21 ianuarie 2019, ora 10.00 – proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Bihor, telefon: 0259/266.141, interior 111.

Apply for this Job