Consilier asistent – Direcţia pentru Agricultură Judeţeană DoljConsilier asistent

Direcţia pentru Agricultură Judeţeană Dolj

2 noiembrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcţia pentru Agricultură Judeţeană Dolj organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante, de consilier, clasa I, grad profesional asistent, în cadrul Compartimentului asistenţă tehnică zonală și RICA.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 1 an;
  • cunoştinţe limba engleză (citit, scris şî vorbit) nivel mediu;
  • cunoştinţe de operare pe calculator (Word, Excel, Power Point) – nivel avansat.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 03 decembrie 2018, ora 11:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relaţii suplimentare la Direcţia pentru Agricultură Judeţeană Dolj, cu sediul în Craiova, strada Ion Maiorescu nr. 4. judeţul Dolj, telefon 0251/41.10.37.

Apply for this Job