Consilier asistent – Direcția Județeană Comunitară de Evidență a Persoanelor BrașovConsilier asistent

Direcția Județeană Comunitară de Evidență a Persoanelor Brașov

5 aprilie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcția Județeană Comunitară de Evidență a Persoanelor Brașov organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de consilier, clasa I, grad profesional asistent în cadrul Serviciului Evidenţa Persoanelor.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare administrative de lungă durată cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor juridice, administrative, economice;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 1 an;
  • cunoștințe operare PC: nivel mediu.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 08 mai 2017, ora 10:00: proba scrisă;
  • 10 mai 2017, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Direcției Județene Comunitare de Evidență a Persoanelor Brașov din Brașov, str. N. Titulescu nr. 28, telefon 0268/310.284, interior 15.

Apply for this Job