Consilier asistent – Direcţia de Asistenţă Socială Pantelimon, judeţul IlfovConsilier asistent

Direcţia de Asistenţă Socială Pantelimon, judeţul Ilfov

6 noiembrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcţia de Asistenţă Socială Pantelimon, judeţul Ilfov, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante, de consilier, clasa I, grad profesional asistent – Serviciul Beneficii Sociale.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • limbi străine – limba engleză – nivel de bază;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 1 an.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 06 decembrie 2018, ora 10.00: probă suplimentară – limba engleză;
  • 12 decembrie 2018, ora 10.00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială Pantelimoncu sediul în Pantelimon, Bd. Biruinţei nr. 48-50, judeţul Ilfov, telefon 021/301.70.84, interior 255, email: carmen.dragan@das-pantelimon.ro.

Apply for this Job