Consilier asistent – Direcţia de Asistenţă Socială Deva, județul HunedoaraConsilier asistent

Direcţia de Asistenţă Socială Deva, județul Hunedoara

14 iunie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcţia de Asistenţă Socială Deva, județul Hunedoara organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției publice vacante, de consilier, grad profesional asistent din cadrul Serviciului evidența și plată beneficii de asistență socială.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în ramura Sociologie sau Filologie;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice – minimum 1 an.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 03 iulie 2019, orele 10.00 – 13.00: data limită pentru depunerea dosarelor;
  • 15 iulie 2019, ora 10.00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se pot obține la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială Deva, din Deva, str. I.L. Caragiale nr.4, județul Hunedoara, telefon 0254/218.030.

Apply for this Job