Consilier asistent – Direcţia de Asistenţă Socială a Oraşului BragadiruConsilier asistent

Direcţia de Asistenţă Socială a Oraşului Bragadiru

16 mai 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcţia de Asistenţă Socială a Oraşului Bragadiru, judeţul Ilfov, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției publice de execuție, vacante, de consilier, clasa I, grad profesional asistent la Compartimentul Achiziții Publice, Proiecte și Dezvoltare Servicii Sociale.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în științe economice;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice – minimum 1 an;
  • perfecționări (specializări) în domeniul achizițiilor publice, dovedite cu documente, emise în condițiile legii.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 18 iunie 2019, ora 10.00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relații suplimentare se pot obține la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială a Oraşului Bragadiru, Şos. Alexandriei nr. 249, judeţul Ilfov, telefon 0743/211.628.

Apply for this Job