Consilier asistent – Consiliul Judeţean TimişConsilier asistent

Consiliul Judeţean Timiş

19 iulie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Consiliul Judeţean Timiş, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției publice de execuție temporar vacante, de consilier, clasa I, grad profesional asistent- Compartiment funcțional Bastion.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul de licenţă: administrarea afacerilor, relaţii internaţionale şi studii europene, ştiinţe ale comunicării, studiul patrimoniului;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 1 an vechime.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 01 august 2017, ora 11:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 8 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare la sediul Consiliului Județean Timiș, Timișoara, Bd. Revoluției din 1989, nr. 17, e-mail:mirela.mitrica@cjtimis.ro., telefon 0256.406.502.

Apply for this Job