Consilier asistent – Agenția pentru Protecția Mediului ClujConsilier asistent

Agenția pentru Protecția Mediului Cluj

5 noiembrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Agenția pentru Protecția Mediului Cluj organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuție, vacante, de consilier, clasa I, grad profesional asistent, în cadrul Serviciului Monitorizare şi Laboratoare.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv, studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniile: Chimie, inginerie Chimică, Ingineria Mediului;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice – minimum 1 an;
  • cunoştinţe de operare pe calculator – nivel mediu – cunoştinţe dovedite prin document (diplomă/certificat/atestat) potrivit standardului sau nivelului solicitat.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 10 decembrie 2018, ora 09.00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Cluj, din municipiul Cluj-Napoca, Calea Dorobanţilor nr. 99, judeţul Cluj, telefon 0264.410.722.

Apply for this Job