Consilier asistent – Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială CălăraşiConsilier asistent

Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Călăraşi

10 octombrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Călăraşi organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de consilier, clasa I, grad profesional asistent – Serviciul Beneficii de Asistență Socială, Programe Servicii Sociale, Incluziune Socială, Egalitate de Șanse.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată,absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice:minimum 1 an.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 30 octombrie 2018, ora 16.00: termenul limită de depunere a dosarelor;
  • 13 noiembrie 2018, ora 10:00: proba scrisă;
  • 15 noiembrie 2018, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Călăraşi, cu sediul în Strada Flacăra nr. 18 A, Municipiul Călăraşi, telefon 0242/314.552.

Apply for this Job