Consilier asistent – Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, Centrul judeţean IalomiţaConsilier asistent

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, Centrul judeţean Ialomiţa

23 octombrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, Centrul judeţean Ialomiţa, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuţie, vacante de consilier, clasa I, grad profesional asistent la Centrul Local Slobozia.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 05 noiembrie 2018: ora 11.00 – proba scrisă;
  • proba interviu: data şi ora vor fi stabilite ulterior;

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 8 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, Centrul judeţean Ialomiţa cu sediul în Bd. Chimiei nr. 19, Slobozia, telefon 0243/230.897 interior 128.

Apply for this Job