Consilier asistent – Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură - Centrul Județean DâmbovițaConsilier asistent

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură – Centrul Județean Dâmbovița

15 aprilie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură – Centrul Județean Dâmbovița organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției publice de execuție, temporar vacante, de consilier, clasa I, gradul profesional asistent în cadrul Centrului Local Găești.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în științe Inginerești/ Juridice/ Socio-umane/ Economice/ Administrație publică;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 1 an.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 22 aprilie 2019, ora 17.00: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 06 mai 2019, ora 10.00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură – Centrul Județean Dâmbovița din Târgoviște, bd. I.C. Brătianu nr. 36, Județul Dâmbovița, telefon 0245/216.482.

Apply for this Job