Consilier asistent – Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor CovasnaConsilier asistent

Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Covasna

31 august 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Covasna organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante de consilier, clasa I, grad profesional asistent din cadrul Biroului Identificare şi înregistrare Animale.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul fundamental ştiinţe biologice şi biomedicale, ramura de ştiinţă medicină veterinară în specialitatea medicină veterinară, sau studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ingineria mediului, specializarea ingineria sistemelor biotehnlce şi ecologice.
  • condiţii minime de vechime – un an în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 01 octombrie 2018, ora 10.00 – proba scrisă;
  • 04 octombrie 2018, ora 10.00 – proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relaţii suplimentare, condiţiile de înscriere şi participare, precum şi bibliografia se pot obţine la sediul instituţiei, la telefonul 0267.351.712, interior 105.

Apply for this Job