Consilier asistent – Direcţia pentru Agricultură Judeţeană PrahovaConsilier asistent

Direcţia pentru Agricultură Judeţeană Prahova

27 august 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcţia pentru Agricultură Judeţeană Prahova organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante, de consilier, clasa I gradul profesional asistent la Compartimentul asistenţă tehnică zonală şi RICA din cadrul Direcţiei pentru Agricultură Judeţeană Prahova.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă, absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare dc lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul fundamental ştiinţe inginereşti, cu domeniul de licenţă agronomic, zootehnie, horticultura;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice – minimum 1 an.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 17 septembrie 2018: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 01 octombrie 2018, ora 10:00: proba scrisă;
  • 04 octombrie 2018, ora 10:00: proba interviu

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Direcţiei pentru Agricultură Judeţene Prahova – Compartiment resurse umane, şi la nr. de telefon 0244/593.210, e-mail dadrprahova@yahoo.com.

Apply for this Job