Consilier asistent – Direcţia pentru Agricultură Judeţeană GiurgiuConsilier asistent

Direcţia pentru Agricultură Judeţeană Giurgiu

14 iunie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcţia pentru Agricultură Judeţeană Giurgiu organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de consilier asistent din cadrul Compartimentului formare profesională, promovare și elaborare proiecte.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii de specialitate – studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență/echivalență sau studii universitare de licență;
  • vechime în specialitatea studiilor – minimum 1 an.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 03 iulie 2019: termenul limită de depunere a dosarelor;
  • 15 iulie 2019, ora 11:00: proba scrisă;
  • 17 iulie 2019: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Direcţiei pentru Agricultură Judeţeană Giurgiu, Șos. Ghizdarului nr. 1, telefon 0246/212.038.

Apply for this Job