Consilier asistent – Primăria Oraşului Ştefaneşti, judeţul BotoşaniConsilier asistent

Primăria Oraşului Ştefaneşti, judeţul Botoşani

23 august 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Oraşului Ştefaneşti, judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de consilier clasa I, gradul profesional asistent din cadrul Serviciului contabilitate, taxe şi impozite

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor economice, juridice sau administrative;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minimum 1 an.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 24 septembrie 2018, ora 10:00: proba scrisă;
  • 27 septembrie 2018, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relaţii suplimentare se pot obţine la Primăria Oraşului Ştefaneşti, judeţul Botoşani, telefon 0231564101.

Apply for this Job