Consilier asistent – Primăria Comunei ŞelimbărConsilier asistent

Primăria Comunei Şelimbăr

2 noiembrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Şelimbăr, judeţul Sibiu organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției publice de execuție, temporar vacante de Consilier, clasa I, grad profesional asistent, funcţie publică de execuţie temporar vacantă – un post la Serviciul Economic – Compartiment Contabilitate.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii superioare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţe economice;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice

minimum 1 an.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 09 noiembrie 2018, ora 14.00: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 15 noiembrie 2018, ora 10.00 : proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la Primăria Comunei Şelimbăr, judeţul Sibiu, telefon 0269/560.001 sau 0269/560.292, e-mail contact@primariaselimbar.ro.

Apply for this Job