Consilier asistent – Primăria Comunei Bratca, Județul BihorConsilier asistent

Primăria Comunei Bratca, Județul Bihor

1 noiembrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Bratca, Județul Bihor, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției publice de execuție, temporar vacante, de consilier, clasa I, gradul profesional asistent, în cadrul Biroului financiar contabil şi administrativ.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă (conform art. 9 lit. a), ramura de ştiinţă – ştiinţe economice;
  • vechime în specialitatea studiilor- 1 an;
  • cunoştinţe şi abilităţi de operare pe calculator nivel de bază cu documente doveditoare.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 15 noiembrie 2018, ora 11:00: proba scrisă;
  • 19 noiembrie 2018, ora 15:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 8 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Bratca din Bratca, nr. 126, Județul Bihor, telefon 0259/315.650 sau 0724277297, e-mail primariabratca@yahoo.com.

Apply for this Job