Consilier asistent – Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, Centrul Judeţean VasluiConsilier asistent

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, Centrul Judeţean Vaslui

23 august 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, Centrul Judeţean Vaslui, cu sediul în Vaslui, str. Cuza Vodă nr.41, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea  funcției publice de execuție, vacante, de consilier, grad profesional asistent la Serviciul Autorizare Plăţi.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • vechime minimă de 1 an în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 30 august 2018, ora 16:00: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 06 septembrie 2018, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Relaţii suplimentare se pot obţine la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, Centrul Judeţean Vaslui, cu sediul în Vaslui, str. Cuza Vodă nr.41, telefon 0235/318.502, interior 110.

Apply for this Job