Consilier (5 posturi) – Agenţia pentru întreprinderi Mici şi Mijlocii, Atragere de Investiţii şi Promovare a Exportului TimișoaraConsilier (5 posturi)

Agenţia pentru întreprinderi Mici şi Mijlocii, Atragere de Investiţii şi Promovare a Exportului Timișoara

15 februarie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Agenţia pentru întreprinderi Mici şi Mijlocii, Atragere de Investiţii şi Promovare a Exportului Timișoara, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție, vacante, după cum urmează:

• 1 post corespunzătoare funcției publice de execuție de consilier clasa I, grad profesional superior în cadrul Serviciul Politici Implementare Programe pentru I.M.M.;
Condițiile specifice prevăzute în fișa postului corespunzătoare funcțiilor publice de execuție vacante pentru care se organizează concursul de recrutare:
studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii universitare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științelor inginerești, științelor sociale (administrative, economice, juridice, sociologie, psihologie și științe comportamentale) științe umaniste și arte;
vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice: minimum 7 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice.

• 3 posturi corespunzătoare funcției publice de execuție în cadrul Serviciul Atragere de Investiții și Promovare a Exportului, după cum urmează:
consilier, clasa I, grad profesional superior;
consilier, clasa I, grad profesional principal;
consilier, clasa I, grad profesional asistent.
Condițiile specifice prevăzute în fișa postului corespunzătoare funcțiilor publice de execuție vacante pentru care se organizează concursul de recrutare:
studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii universitare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științelor inginerești, științelor sociale (administrative, economice, juridice, sociologie, psihologie și științe comportamentale), științe umaniste și arte;
vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice după cum urmează:
minimum 7 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice de execuție consilier, clasa I grad profesional superior;
minimum 5 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice de execuție consilier, clasa I, grad profesional principal;
minimum 1 an vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice de execuție consilier, clasa I, grad profesional asistent.

• 1 post corespunzător funcției publice de execuție de consilier, clasa I, grad profesional consilier juridic, superior, în cadrul Compartimentul Economic, Juridic, Resurse Umane și Administrativ:
studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii universitare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul fundamental, științe sociale, ramura de științe juridice, domeniul de studii universitare, drept;
vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice – minimum 7 ani în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 19 martie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • 25 martie 2019, ora 14:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relaţii suplimentare se depun la sediul Agenţiei pentru întreprinderi Mici şi Mijlocii, Atragere de Investiţii şi Promovare a Exportului Timişoara, cu sediul în Timişoara, Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22, judeţul Timiş, telefon/fax 0256.292.739, e-mail oficiutimisoara@imm.gov.ro.

Apply for this Job