Consilier (3 posturi) – Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură-Centrul Judeţean ClujConsilier (3 posturi)

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură-Centrul Judeţean Cluj

20 aprilie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură-Centrul Judeţean Cluj organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție vacante, după cum urmează:

 1. consilier, clasa I, grad profesional superior, de la Centrul Local Gherla şi Centrul Local Huedin, 2 posturi;
 2. consilier, clasa I, grad profesional principal, de la Centrul Local Turda din cadrul A.P.I.A. – Centrul Judeţean Cluj.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

 • consilier principal/superior:
  • studii universitare de licenţă, absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, de specialitate – inginereşti/economice/juridice/ administraţie publică/socio-umane.
 • vechime:
  • consilier principal: 5 ani vechime în specialitatea studiilor, necesare exercitării funcţiei publice;
  •  consilier superior: 9 ani vechime în specialitatea studiilor, necesare exercitării funcţiei publice.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

 • 04 mai 2017, ora 10:00: proba scrisă;
 • data şi ora interviului va fi comunicată ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 8 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Centrului Judeţean Cluj, Bd. Muncit nr. 18, Cluj-Napoca, telefon 0264/456454.

Apply for this Job