Consilier (2 posturi) – Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură – Centrul Județean BrașovConsilier (2 posturi)

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură – Centrul Județean Brașov

5 aprilie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură – Centrul Județean Brașov organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcțiilor publice de execuție, temporar vacante, după cum urmează:

 1. Consilier superior Biroul Centrul Local Făgăraș A.P.I.A. Brașov
 2. Consilier asistent Serviciul Autorizare Plăți A.P.I.A. Brașov

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

 • Pentru postul temporar vacant de consilier superior din cadrul Biroului Centrul Local Făgăraș este necesara îndeplinirea următoarelor condiții generale și condiții specifice de participare:
  studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă;
  vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice – minimum 7 ani.
 • Pentru postul temporar vacant de consilier asistent din cadrul Serviciului Autorizare Plăți este necesară îndeplinirea următoarelor condiții generale și condiții specifice de participare:
  studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă:
  vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice – minimum 1 an.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

 • 12 aprilie 2019, ora 14.00: data limită pentru depunerea dosarelor;
 • 18 aprilie 2019, ora 11.00: proba scrisă;
 • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 8 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare la sediul APIA Brașov din municipiul Brașov, str. Ecaterina Teodoroiu nr. 38A, telefon: 0268/474.600.

Apply for this Job