Consilier – Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură - Centrul Judeţean AradConsilier

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură – Centrul Judeţean Arad

20 iulie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură – Centrul Judeţean Arad organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcţiei publice teritoriale de execuţie vacante de consilier, clasa I, grad profesional superior din cadrul Centrului Local Arad, cu sediul în Chişineu Cris.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.


Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 07 august 2017, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 8 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul instituției din Arad, str. Fraţii Neumann nr. 10, telefon: 0257/250.540.

Apply for this Job