Consilier achiziții publice – Primăria Comunei Săvineşti, Judeţul NeamţConsilier achiziții publice

Primăria Comunei Săvineşti, Judeţul Neamţ

31 ianuarie 2020

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Săvineşti, Judeţul Neamţ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției publice de execuție vacante, de consilier achiziții publice.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • nivelul studiilor: studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, in domeniul științe economice, științe juridice sau științe administrative;
  • curs perfecționare/specializare în domeniul achizițiilor publice;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului – 5 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 05 martie 2020, ora 10.00: proba scrisă;
  • 10 martie 2020, ora 10.00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obține la Primăria Comunei Săvinești, strada G-ral Buniș nr. 7, Judeţul Neamţ, telefon: 0233/281573, 0233/281574, e-mail primariasavinesti@yahoo.com.

Apply for this Job