Consilier achiziții – Curtea de Apel Craiova, județul DoljConsilier achiziții

Curtea de Apel Craiova, județul Dolj

22 septembrie 2021

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Curtea de Apel Craiova organizează un concurs pentru ocuparea funcțiilor publice de execuție, pe perioadă nedeterminată, din cadrul Departamentului economico- financiar al Tribunalul Olt, respectiv 1 post de consilier achiziții publice, gradul debutant (nu este necesară vechime în specialitatea studiilor economice pentru exercitarea funcției publice de execuție), și 1 post de consilier, gradul superior (vechime în specialitatea studiilor economice de minimum 7 ani necesară exercitării funcției publice de execuție), conform Ordonanței de urgență nr. 57/2019 privind Codul administrativ, Ordinului M.J. nr. 2720/C/2004 pentru aprobarea Regulamentului privind organizarea și desfășurarea concursului pentru ocuparea funcției vacante de manager economic și a celorlalte posturi vacante de personal din cadrul departamentelor economico-financiare și administrative ale curților de apel, în data de 22 octombrie 2021 (proba scrisă).

Concursul se va desfășura la sediul Curții de Apel Craiova și va consta în susținerea probei scrise (la data de 22.10. 2021, ora 10.00) și a interviului (în maximum 5 zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise).

Dosarele se vor depune în perioada 22.09.2021 – 11.10.2021, la sediul Curții de Apel Craiova (secretariatul concursului).

Candidații trebuie să îndeplinească condițiile prevăzute de art. 465 din O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ.

Informații suplimentare cu privire la condițiile de participare (studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în științe economice) și bibliografia se vor găsi pe pagina de internet a instanței (www.curteadeapelcraiova.eu) sau la sediul Curții de Apel Craiova.

Persoane de contact: Maria Padureanu, consilier Compartimentul resurse umane – Curtea de Apel Craiova; Alin Diaconescu, consilier Compartimentul resurse umane – Curtea de Apel Craiova.

Telefon: 0351.403.124/fax: 0251.415.456, e-mail: alin.gheorghe@just.ro; maria.padureanu@just.ro

Apply for this Job