Consilier (4 posturi) – Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor AlbaConsilier (4 posturi)

Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Alba

15 martie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Alba organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție, vacante, după cum urmează:

 1. consilier, clasa I, grad profesional asistent – Biroul sănătate animală;
 2. consilier, clasa I, grad profesional asistent – Compartimentul control oficial alimente de origine animală;
 3. consilier, clasa I, grad profesional principal – Circumscripția sanitară veterinară și pentru siguranța alimentelor oficială Alba – Teiuș;
 4. consilier, clasa I, grad profesional superior – Circumscripția sanitara veterinară și pentru siguranța alimentelor oficială Blaj.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

 • consilier, grad profesional asistent – Biroul sănătate animală:
  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul zootehnie, specializarea zootehnie;
  •  vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice – minimum 1 an.
 • consilier, grad profesional asistent – Compartimentul control oficial alimente de origine animală:
  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalenta în domeniul medicina veterinara, specializarea medicină veterinară;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice – minimum 1 an.
 • consilier, grad profesional principal – Circumscripția sanitara veterinara și pentru siguranța alimentelor oficială Alba – Teiuș:
  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul medicină veterinară, specializarea medicină veterinară;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice- minimum 5 ani.
 • consilier, grad profesional superior – Circumscripția sanitară veterinară și pentru siguranța alimentelor oficială Blaj:
  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul mediem veterinară, specializarea medicină veterinară;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice – minimum 7 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

 • 18 aprilie 2019, ora 10.00 proba scrisă;
 • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Alba din Str. Lalelelor nr. 7A, Alba Iulia, telefon: 0258.835.915 sau 0258.835.950.

descarca: Anunt-concurs-de-recrutare-DSVSA-Alba-18.04.2019.pdf 1.96MB PDF

Apply for this Job