Consilier (3 posturi) – Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor VranceaConsilier (3 posturi)

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Vrancea

14 iulie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Vrancea organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție vacante, astfel:

  1. consilier, clasa I, grad profesional superior, din cadrul Serviciului Control Oficial Siguranţa Alimentelor;
  2. consilier, clasa I, grad profesional superior, din cadrul Serviciului Catagrafie înregistrare Evaluare Traces;
  3. consilier, clasa I, grad profesional principal, din cadrul Serviciului Catagrafie înregistrare Evaluare Traces CSV Zonală.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durata, absolvite cu diplomă de licenţă, sau echivalentă, în domeniul medicina veterinara specializarea medic veterinar;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 9 ani pentru funcţia publică de consilier superior;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 5 ani pentru funcţia publică de consilier principal.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 29 iulie – 17 august 2017: perioada pentru depunerea dosarelor;
  • 31 august 2017, ora 10:00: proba scrisă;
  • 05 septembrie 2017, ora 10:00: proba interviu.

Rectificare conform MO, partea a III-a, nr 1025/19.07.2017.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Vrancea, din Focşani, Str. Brăilei nr. 121b judeţul Vrancea, telefon 0237/215.561.

Apply for this Job