Consilier (3 posturi) – Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură-Centrul Judeţean ClujConsilier (3 posturi)

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură-Centrul Judeţean Cluj

21 iulie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură-Centrul Judeţean Cluj organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcțiilor publice de execuție temporar vacante, după cum urmează:

 1. consilier clasa I, grad profesional superior la Serviciul Control pe Teren;
 2. consilier clasa I, grad profesional superior la Compartimentul Inspecţii/Supracontrol;
 3. consilier clasa I, grad profesional superior la Serviciul Administrare Plăţi, din cadrul A.P.I.A. – Centrul Judeţean Cluj.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

 • consilier clasa I, grad profesional superior la Serviciul Control pe Teren:
  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul științe economice.
 • consilier clasa I, grad profesional superior la Compartimentul Inspecţii/Supracontrol:
  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul tehnic.
 • consilier clasa I, grad profesional superior la Serviciul Administrare Plăţi, din cadrul A.P.I.A. – Centrul Judeţean Cluj:
  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul științe inginereşti/economice/administraţie publică/socio-umane.
 • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 9 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

 • 07 august 2017, ora 10:00: proba scrisă;
 • data şi ora interviului va fi comunicată ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 8 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Centrului Judeţean Cluj, Bd. Muncit nr. 18, Cluj-Napoca, telefon 0264/456454.

Apply for this Job