Consilier (2 posturi) – Primăria Municipiului Satu MareConsilier (2 posturi)

Primăria Municipiului Satu Mare

8 aprilie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Municipiului Satu Mare organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, după cum urmează:

 1. consilier, clasa I, grad profesional asistent – Compartimentul Reparații Străzi și Semnalizare Rutieră;
 2. consilier, clasa I, grad profesional superior – Compartimentul Reparații Străzi și Semnalizare Rutieră.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

 • consilier, clasa I, grad profesional asistent – Compartimentul Reparații Străzi și Semnalizare Rutieră:
  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în profilul instalații construcții și/sau construcții civile, industriale, agricole și/sau construcții drumuri și poduri;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 1 an.
 • consilier, clasa I, grad profesional superior – Compartimentul Reparații Străzi și Semnalizare Rutieră:
  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în profitul instalații construcții și/sau construcții civile, industriale, agricole și/sau construcții drumuri și poduri;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 7 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

 • 14 mai 2019, ora 11.00: proba scrisă;
 • 20 mai 2019: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Municipiului Satu Mare, Județul Satu Mare, din Piața 25 Octombrie, nr. 1, parter, camera 6, telefon 0261/807.530, e-mail raluca.tamasan@primariasm.ro.

Apply for this Job