Consilier (2 posturi) – Primăria Municipiului HuşiConsilier (2 posturi)

Primăria Municipiului Huşi

17 mai 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Municipiului Huşi, judeţul Vaslui, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor publice de execuţie, vacante, după cum urmează:

 1. consilier, clasa I, grad profesional principal la Compartimentul Disciplină în Construcţii;
 2. consilier, clasa I, grad profesional debutant la Compartimentul Disciplină în Construcţii.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

 • consilier, clasa I, grad profesional principal:
  • absolvent studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul urbanism, inginerie civilă;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de execuţie: minimum 5 ani.
 • consilier, clasa I, grad profesional debutant:
  • absolvent studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul urbanism, inginerie civilă.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

 • 07 iunie 2017: termenul limită de depunere a dosarelor;
 • 19 iunie 2017, ora 09:00: proba scrisă;
 • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Municipiului Huşi, Judetul Vaslui, Str. 1 Decembrie, nr.9, camera 26, telefon 0235/480.205, interior 107 sau la Compartimentul Relaţii cu Publicul, telefon 0235/480.205, interior 118.

Apply for this Job