Consilier (2 posturi) – Primăria Municipiului Câmpia TurziiConsilier (2 posturi)

Primăria Municipiului Câmpia Turzii

5 aprilie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Municipiului Câmpia Turzii, județul Cluj, organizează concurs de recutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţieiilor publice de execuție, vacante, după cum urmează:

  1. consilier, clasa I gradul profesional debutant – Compartimentul GIS la Serviciul Evidența și Gestiunea Patrimoniului;
  2. consilier, clasa I gradul profesional superior, la Serviciul Evidența și Gestiunea Patrimoniului.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 10 mai 2017, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Municipiului Câmpia Turzii şi la numărul de telefon 0264/368.002, interior 117.

Apply for this Job