Consilier (2 posturi) – Primăria Comunei TunariConsilier (2 posturi)

Primăria Comunei Tunari

4 aprilie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Tunari, Judeţul Ilfov organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție, vacante, după cum urmează:

  1. consilier, clasa I, grad profesional debutant – Compartimentul Cadastru Urbanism şi Amenajarea Teritoriului;
  2. consilier, clasa I, grad profesional debutant – Compartimentul Asistenţă Socială.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • consilier, clasa I, grad profesional debutant – Compartimentul Cadastru Urbanism şi Amenajarea Teritoriului:
    • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul fundamental știinţe inginereşti;
  • consilier, clasa I, grad profesional debutant – Compartimentul Asistenţă Socială:
    • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 04 mai 2017, ora 11.00 proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Tunari, str. Mihai Eminescu nr. 1, Judeţul Ilfov, telefon: 021/267.53.10 sau 021/267.53.00.

Apply for this Job